888 number ong ke?

Hai belog, awak taw tak yang 888 tu bermaksud 'kaya,kaya,kaya' dalam fengshui? Kiranya no ni membawa "ong" la dalam kepercayaan org China. So, sekarang saya nk ucapkan tahniah kepada seorang follower yang bertuah iaitu Adik Nizam Erul kerana menjadi follower yang ke 888 utk belog ini. Belog Adik Nizam ni pon comel tw, kalau tak percaya cuba la awak terjah. Ok, sekian terima kasih :D



-Bukan semua perempuan boleh tahan dengan lelaki yang panas baran.

-Bukan semua perempuan boleh tahan dengan lelaki yang terlalu sibuk.

#So, kalau awak lelaki yang panas baran atau terlalu sibuk, tp gf awat stay bersabar dan faham awk, mohon jangan sia-siakan pengorbanan dia tu okeh :)



♥Dah baca? Tekan LIKE kalau SUKA ヅ

10 orang komen !:

BeLLa said...

wah tahniah2 mmg cntik nombor tu :)

OnE_nIeZuKa said...

mari la join giveaway saya
http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/giveaway-saya-mau-novel-dari-onenie.html

wana wazm said...

hai,sy tag awak di http://justforcontest.blogspot.com/2012/09/giveaway-saya-mau-novel-dari-onenie.html

jemput join..=)

Nizam Erul said...

ehh ? ahahaha .
tak sangka pulak jdi cmniy .
Trimass Kak :D

kate na said...

wah ong betul2..ni join kate juga Balas kunjungan dan follow sini..keep in touch^_^http://kate-na.blogspot.com/

Mieya Atiera said...

Tahniah.

FarhanahAdzlan said...

congratz sis=)

ayat yg bawah tu mcam ada makne je..hehehe=)

Fara Sofia said...

888.. heheh...
gambar pokok warne warni tu cantik sgt ! :D

Ain Dzaya said...

tahniah..keeping blogging ye..btw nice quote last tu :)

yana yani said...

ong ong..