Nak Buat Contest!

Ladies and gentlemen..Err, sihat ke korang? Okeh, saya teringin sangat nak buat contest sebab sepanjang belog ni dilahirkan setahun 8 bulan 2 minggu belom pernah lagi ada sebarang contest. So, sekarang saya sebagai owner belog ni nak mintak pendapat korang la, apa contest yang sesuai untuk semua peringkat umur, lelaki dan perempuan yang senang korang nk join? Cuba korang bagi pendapat sket.


Hadiah dah ada dan pasti menarik. Tapi contest belom ada. So cepat la korang bg idea. Thanx :D

♥Dah baca? Tekan LIKE kalau SUKA ヅ

9 orang komen !:

Makiko Saba said...

Hmmm...contest yang sesuai utk semua kategori? Apa kata cari satu tema and get your readers to submit/write an entry bergambar.

Contohnya, tema "Belon"..dah tu sape yang nak masuk contest kena bergambar dengan kreatif dengan belon and blog about that picture. hehehe..

By the way, saya pun in the running to win a contest. Care to support fellow M'sian blogger here..View & LIKE the video http://youtu.be/86_2sne-XHE

♥Ohh! Aien♥ said...

@Makiko SabaThanx dear..done like ur video :D

onn Lajer said...

baru first time singah sini tak berani lagi nak bagi komen

Isabel Diaz said...

law bwt jemput sya ya.. msti sya join :)

Arman said...

Senikk datang dari segmen yang sama.. done follow✔ thanks.. Contest? buat satu pertandingan Entri Post paling Kelakar/Lucu yang kreatif.. kih2x.. (^_^)

Ain Dzaya said...

buat kontest yang followe2 nie la..baru ramai join...bujet tade pun takpe..tp kene disiplin n alert la.huhu

outbound di malang said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

outbound di malang said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

outbound malang said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)