KEMBALI MENGEDIT BELOG

Hai belog, memang kerap sekali kita bertemu sekarang kan? Yela, sebab ada benda nk update kat sini, kalau tak dak kompom la bersawang lagi belog ni. Okey, berbalik pada tajuk di atas, dah lama saya tak ambil sebarang upah mengedit belog sebab sibuk dengan kerja. Tapi sekarang saya dah mula mengambil tempahan semula sebab saya dah menganggur balik. Okey, xmaw cerita panjang jom view belog-belog mereka yang sudah siap diedit :)


Bermula dengan Blog Cikgu Suraya
Ni adalah belog assignment Cikgu Suraya
So ada la syarat apa yang perlu letak dan apa yang xperlu letak :)
Tema: Pink


Blog kedua ialah blog kawan saya, Iman namanya.
Memang banyak kali jgk la saya tukar background. Tp xpa, asalkan dia puas hati :)
Tema: Hijau+Purple


Ni yang last blog Kak Gee.
Baru siap semalam blog ni (ambil masa satu hari ja)
Pertama kali edit blog 3 colum ni. Naseb Kak Gee puas hati :)
Tema: Pink+Grey


Okey, setakat ni dulu, ada sapa-sapa berminat nk upah saya tak? Kalau ada boley PM di FACEBOOK ok. Tp saya edit simple-simple macam tu lah  :)

BOLEH KLIK PADA GAMBAR UNTUK KE BLOG MEREKA :)

♥Dah baca? Tekan LIKE kalau SUKA ヅ

4 orang komen !: