TIPS: Kejut Boifren Bangun Tidoq

Ehh..Hai belog, rajin bulak kita dating sekarang kan? Ok, kali ni saya nak share satu tips dengan awk-awk semua. Tapi jangan buat selalu, nanti cik abang awak kena heart attack pulak. Heee.

Siapa kat sini yang bila tangah cakap telefon dengan boipren dia then boipren dia boleh pulak tidoq?Bukan dia sengaja, tp dia TERtidoq tu. Ramai yang pernah buat benda ni dan ramai jagak yang tak taw kan. Okey, apa yang awak perlu buat untuk nak kejutkan dia senang saja. Awak tiup kat nset tu kuat-kuat, kalau nset ada kt telinga dia, mesti dia akan terjaga. Tapi kalau nset tak da kat telinga dia memang dia tak bangun lah. Okey, itu saja tips yang saya nak share. Semoga berjaya.



Kesian kat awak kan sebab selalu terkejut..Tp,sapa suruh awk tidoq?ahaha

♥Dah baca? Tekan LIKE kalau SUKA ヅ