The Best Man Win !!

Lelaki akan buat apa saja untuk perempuan yang dia sayang.

Awk pernah baca tak ayat kt ats tu? Btol ka laki akan buat apa sj utk perempuan yang dia syg? Saya ada satu cerita.

Sy ada seorang kawan, dan dia ni ada boipren. Nama bf dya A. Satu hari, kawan dia ada ejaskan dia kat seorang mmbe kwn dia. Nama lelaki tu B. Niat kawan sy ni nk kawan biasa2 ja dgn B. Then B mintak couple kt mmbe sy, mmbe sy plak time tu ckp dia xda pkwe (slh mmbe sy la sbb tipu), so dia pon couple la dgn B (niat dia nk couple main-main ja sbb dya ingat B mcm tak serius). 3 bulan lepas depa couple, kwn saya kantoi dgn B yg dia dah ada bf. So kwn sy ni mintak ptos dkt B. Tp B ni xmaw ptos, dia ckp "The best man win."..So depa pon teruskan hubungan depa. Lama lepas tu si A pon dpt tw yang kwn saya ada lelaki laen, (curang katanya). Kawan sy pon bgtaw kt B yg A dah taw pasal depa. So si A pon tngglkn la kawan sy ni. At last kawan sy dgn B sampai la sekarang. 

Err..cerita tu ada kaitan tak dgn ayat kt ats skali tu? =_=




Tulis ayat mcm budak tadika adakalanya cam best jgkk! :)

♥Dah baca? Tekan LIKE kalau SUKA ヅ

4 orang komen !:

ELFarahin said...

Adakala mengalah tak bererti kalah. ^^

syahnaz said...

follow....
salam perkenalan.
follow sini..
kliktekan.blogspot.com

hanani nanie said...

ain!!!!!
ain syg.... akak hanya mampu senyum tanpa kata apa2..

:) :) :) :)

♥Ohh! Aien♥ said...

@hanani naniehehehehehe ;)