Ehh, awat google search aku ada gmbaq kek ni?

Bukak ja google search terus pelik. "Eh, awat ada gmbaq kek ni? ada event apa hari ni?". Then bila letak cursor kat pic tu dia tulis "Happy Birthday Aien" (Dah try nk print screen ayat tu, tp xleh. fuuu). Oh, hari ni bfday saya rupanya tp nampak mcm umur 17 lagi kan? babyface la kata kan. Ok, yg tu tipu. Eceli, bfday tahun ni la yang paling xbrapa nk best sbb keadaan kesihatan tak mengizinkan. Kena demam campak pulak dah besaq-besaq pon, ingat budak kecik ja kena demam campak ni. Kalau tak, setiap kali sambut bfday mesti mlm tu akan keluar makan2 dengan famli. Tapi, oleh sebab saya kena pantang, makan sup ayam ja tiap hari, so dok rumah jela semua. Fuuu, sadiss betol la.

Ok, dikesempatan saya tengah rajin menaip ni, saya nk ucapakan jutaan terima kasih kepada semua kawan-kawan yang wish tak kira la kt nset, tulis kat wall FB, IM kat FB. Terima kasih atas doa2 kalian. Tapi yang paling banyak doa cecepat naik pelamin ye. Amin, lagi cepat naik pelamin lagi baik yer dak? Semoga termakbul doa kalian semua. Saya juga mendoakan kesejahteraan hidup kalian dan semoga kalian semua panjang umur dan dilimpahkan rezeki.

Buat Tuan Arjuna pulak, oleh sebab awak lupa bfday saya setelah 2 hari menghilang (perkara ni dh biasa berlaku ye tuan-tuan dan puan-puan.haha). Jangan risau, saya tak marah awak, merajuk pon tak, kecik hati pon tak sebab saya tau keadaan awak. Tapii saya nk request hadiah ni. Boleh kan? Ok, bukan kasut yg diriku minta. Bukan handbag yg diinginkan. Hadiah ni susah sket, tp saya taw awk boleh tunaikan. Ok, saya cuma nak awk fly baik2,  xmaw fail tw, fokus, buat betul2 dan buktikan kat semua awak pon boleh jadi pilot mcm yang awak cita-citakan. Itu saja :)



Btw, thanx again semua! Love uolss :D
-29 Mei 1990-

♥Dah baca? Tekan LIKE kalau SUKA ヅ

2 orang komen !:

Isabel Diaz said...

Selamat hari jadi..

syuk shusuke said...

hepy bfdayz~
semoga cepat sembuh :)
done follow.
follow back ye
blackisswhite.blogspot.com