Solo Nite!

Assalamualaikum semua. 

Oleh sbb saya mmg fail klo bab2 nak buat intro, so straight to da point teros la eh. Ok, hari Jumaat (12/04/2013) baru-baru ni sy ada la teman Tuan Arjuna p dinner TUDM. Nama dinner tu 'Solo Nite'. Kenapa Solo Nite? Sebab dinner tu bertujuan untuk meraikan skuad Tuan Arjuna yang dah berjaya fly solo. Tema pada mlm tu pulak tema 'Hollywood Glamorous Night'. Pehh, pening kepala fikir baju. So, last skali kami decide nak pakai baju sedondon (kain sekayu). Oleh sebab dah last mnt baru tw, so mmg preparation semua mmg last mnt laa baru siap. Kelam kabut cari barang semua. Hari dinner tu pon still lagi cari barang yang tak lengkap. letih dia mmg xyah cakap la kan. So, mlm tu semua turun pukul 8 then ada sesi photoshoot setiap pasangan (yang ni Tuan Arjuna xbg taw pon =_="). Lepas tu mcm besa laa ada makan2, Siyesli lapaq sgt2 time tu, tp Tuan Arjuna xbg makan bnyak2. Diet katanya. Hampehh =_=". Pastu ada pesembahan sket dari skuad Tuan Arjuna (Tuan Arjuna b'lakon mmg lawak gila oke!) n junior depa. Eceli ni 1st time saya join dinner. Time saya diploma dulu ada dinner jgk, tp xjoin pon. So, ni la 1st time join dinner. Btw, Thanx Tuan Arjuna sebab sudi bawak saya! :)

Skuad Tuan Arjuna dgn instructor depa

Me LOVE him

 Ni time lepas photoshoot

 "Macho dah tu". Kata saya kepada si dia.

 Tak sempat nk ready lg dah snap.

Me wif Anis. :)

 Last pic sblom balik

Love wif his instructor. (M veri proud of you!!)


#Malas nk tulis panjang2. Kbai!

♥Dah baca? Tekan LIKE kalau SUKA ヅ

3 orang komen !:

Lady said...

sedondon haaa... bagus3

Aien Jieha said...

@Lady haha, plan last mnt. :)

Isabel Diaz said...

Bestnye..