PERMAINAN: Tag2 orang?

assalamualaikum..
Da lma asanya xupdate blog ni..
bnyk idea nk tulis, tp xtw cmna nk buat ayat, so mmg xupdate lahh..
Entry kli ni pasa satu permainan..
"Permainan Tag-tag Orang" ktenye..haha
Btw thanx 2 Adik Dia sbb sudi invite akk join..
Setiap permainan mst ada syarat2 kan?
So jum kita roollll syarat2nya  yg dh Ain kopipes ni..
  • You must post this rules in your entry
  • Each person must post about themselves in their entry
  • Answer the question than tagger set for you in their post.And create eleven new question for new people you tagged to answer.
  • You have to choose 11 people to tag link them on the post
  • Go to their page and tell them you have tag them HIM/HER 
  • NO TAG BACK!
  • No staff in tagging section "YOU ARE TAGGED IF YOU READING THIS"
  • "YOU ARE LEGITIMATELY" 
  • a.k.a REALY, TRUST, WITH ALL HONEST : have tag 11 PEOPLE 
 Da tgk syarat2 nya?
Okk skunk time nk jawab soalan..
bnyk ni soalan dya..so ain jwb simple2 jelaa ea..=)

Soalan Dari Eniq
  • siapa orang paling sengal dalam hidup korang? 
    Xdak asanya :p
  • suka warna apa? 
  • Pink
  • game favourite? 
  • Step
  • siapa best friend anda? ada genk? 
  • Suahana, geng? ada (:
  • nak hadiah birthday apa kalau diberi pilihan? 
  • iPhone 
  • pandai menari atau tidak? 
  • Sikit2 je
  • apa korang akan buat jika orang yang suka sangat mengganggu ketenteraman itu datang ingin mengganggu anda? 
  • Biar jala, xmatang mmg cm2..
  • kalau diberi peluang masuk dalam dunia kartun, nak masuk dalam dunia kartun apa dan nak jadi character apa? 
  • Pooh
  • bayangkan jika rambut anda macam hagemaru atau upin..apakah usaha anda untuk menambah bilangan rambut anda selain pergi ke Yun Nam  Hair Care? 
  • Yg ni kna search kt Google dloo.
  • kalau anda adalah seekor nyamuk yang pandai berkata-kata, apakah yang bakal anda perkatakan jika ada seorang manusia ingin memukul anda? 
  • Saya xmintak dilahirkan untuk minum darah anda.
  • apakah yang ingin anda lakukan apabila boring 
  • Sembang
Ni soalan dari Adik Dia pulak
  • Apa yang awak akan buat kalau perut awak dah kenyang?...tpi rasa2 nak makan lgi.. 
    Mkn jelaa lg.
  • Dalam banyak2 blog? blog mna yg jdi pilihan hti korang? 
  • Blog Incik Khalis (about seafarer life)
  • Kalau korang ditakdirkan memiliki kuasa superhero? apa yg korg akan buat untuk lindungi bumi? (selain dri musnahkan makhluk asing..) xD 
  • Tlg org2 yg memerlukan
  • Apa pandangan korang terhadap slot akasia kat TV3? best ke? apa sebab? 
  • Ada yg best, ada yg x
  • Bgi awaklah kan? kalau diberi pilihan antara lappy/laptop & Ipad? mna stu korg nak? 
  • Laptop
  • dlm banyak2 mkanan thai...mkanan apa yg korang teringin sgt nak mkn...knapa erk? 
  • Err..xde la dik..
  • Apa helah korang kalau cikgu  buat spot check kat sekolah? hehehe... ;) 
  • Kt skolah akak dlu xdak spotcheck.
  • Apa yg korang akan buat kalau korang kene tgkp atas kesalahan orang lain....? 
  • Tegakkan kebenaran jugakk..
  • Selain hias blog? apa cara korang tuk trik follower ke blog awak? 
  • Buang widget yg xpenting
  • kenapa korang suka sgt tgok filem org puteh dripada filem org melayu? tak best ke filem malay? (apa criter? 
  • Akak suke filem melayu.. (:
  • Dalam bnyk2 filem arwah Tan Sri P.Ramlee....wayang mna stu beri impak pada kehidupan harian korg? Jelaskan...
  • Xde jawapan..Skip ea sklan ni..heheh
Ni soalan Ain pulak ea
  • Nama penuh korang?
  • Umur korang?
  • Status korang (single/relationship/engaged/married)?
  • Da keje @ still stdi?kt mane?
  • Korang kidal ke x?
  • Sejauh mana korang sayang fmli korang?
  • Nama pasangan?
  • Ciri-ciri pasangan idaman (bg satu je)?
  • Korang lg suka facebook ke twitter?
  • Korang teringn nk pg holiday kt mane?
  • Ktne tmpat holiday yg paling best korang penah pg?


Ok,ain nk tag 11 orang

♥Dah baca? Tekan LIKE kalau SUKA ヅ

1 orang komen !:

Jari Manis d` Blogspot.. said...

wahaha...mantap jawapan akak! :)