APABILA 2012 MENJELMA

assalamualikum
Hey Hai peeps..amacam New Year? Best? new year sy cm tahun lepas lah kann..atas katil dah nset ditangan.
Ape azam korang tahun ni? ade yang azam nk kwen x? kalau uols tnye sy, sy mmg semangat nk letak azam nk kwen tahun ni, tp mcm xkn kesampaian je, so dengan ini diumumkan yang sy xde azam tahun ni..haa kann..Ape yang menarik tahun ea?bg sy, xd ape yang menarik, hari2 dilalui separti biasa.ape yang sy buat semalam, itu la yang sy buat hari ni,cuma ada beberapa benda je yang berubah iaitu umur da meningkat dann...dan ape ea?haha
Ada sapa2 yang celeb hari2 bahagia hari ni? kompom la ade kan? sy plk? hahah..xnk ckp, haha..so, utk korang yg celeb hari2 bahagia 2, share2 la sket cmne korang celeb..ade yg g hanimun ke, ade yang candle light dinner kee..kann..ape2 pon sy juz nk ucap SELAMAT TAHUN BARU kt uols sume.
SELAMAT DATANG TAHUN NAGA!

Nk tgk something x?hee
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
heee (:
Nk tengok video menarik? >klik sini<

♥Dah baca? Tekan LIKE kalau SUKA ヅ

2 orang komen !:

imsosinglegegurl said...

arpy aniversary :P thn naga eyh?

♥mRs fuAin♥ said...

aah la sygkuu..hehe..btw thanx!